Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Pobjeda za rastanak od navijača

07.04.2011. 22:00
Pobjeda za rastanak od navijača


Konikom je protivnik po mjeri. Riječ je o vrlo jakoj momčadi, tako da je zajamčena kvalitetna utakmica
Želimo se pobjedom oprostiti od svojih navijača – rekao je Šime Mijolović, trener kuglača Zadra najavljujući dvoboj s Konikomom iz Osijeka. Sutra je na rasporedu pretposljednje kolo Prve kuglačke lige, odnosno posljednji ovosezonski domaći dvoboj Zadra. Iako su Zadrani već prije nekoliko kola i teoretski (a mnogo prije toga i praktično) osigurali titulu, sutra će u dvoboj ući maksimalno motivirani.
– Igramo kompletni i želimo ovo dobiti – isticao je trener Zadra.
Tako će u posljednjem ovosezonskom dvoboju u Mocirama šestorka Zadra biti ona najjača, a protiv osječke momčadi tražit će se i dvadeseta pobjeda u ovoj sezoni. Iako su zadarski kuglači ispražnjeni nakon dvije izgubljene utakmice na Final fouru Europske lige i osvajanjem onog najgoreg, četvrtog mjesta, sigurno će navijači i atmosfera u Mocirama dati poticaj Mijolovićevim igračima da i danas pokažu onu najbolju igru i dođu do pobjede. Konikom je zapravo protivnik po mjeri. Riječ je o vrlo jakoj momčadi, tako da je zajamčena kvalitetna utakmica. Valja napomenuti da će u posljednjem kolu Zadrani gostovati kod Zanatlije u Slavonskom Brodu.
Parovi 21. kola: Zadar – Konikom Osijek, Kandit Premijer – Zanatlija, Grmoščica – Poštar, Željezničar – Rijeka, Novska – Radnik, Velebit – Zaprešić.


 OGULINKE U MOCIRAMA


U posljednjem kolu Druge lige kuglačice Donata SUTRA u Mocirama ugošćuju ekipu Policajca. Zadarskim kuglačicama, koje su trenutačno na sedmom mjestu, pruža se prilika da pobjedom osvoje šesto mjesto. Uz pobjedu protiv Policajca Zadrankama treba pobjeda Šubićevca na gostovanju kod Goranina u Delnicama budući da Donat ima bod manje od delničkih kuglačica.