Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Perković: Dosadašnji upravitelj radi sve da dobije na vremenu!

Autor: Suzana Bandić

07.04.2013. 22:00
Perković: Dosadašnji upravitelj radi sve da dobije na vremenu!

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Kako je Zoran Vukušić Bokan, pravni zastupnik Trgovinskog centra d.o.o., predložio ispitati nadležnost općinskog suda u ovom sporu, sudski savjetnik Denis Klarendić odlučio je ispitati okolnosti te naknadno donijeti rješenje. Rikardo Perković, zastupnik dijela suvlasnika prostora zaključio je kako je to “kupovanje” vremena


Spor oko prava na upravljanje Trgovinskim centrom na Relji dobio je svoj sudski epilog na Ovršnom odjelu Općinskog suda u Zadru, gdje je održano prvo ročište. Skupina suvlasnika predvođenih Milom Baričevićem, zvanim Mile Ap u tom sporu traži donošenje privremene mjere, odnosno oduzimanje prava upravljanja tvrtci Trgovinski centar d.o.o. koji je to započeo činiti još prije 12 godina, u ovom najstarijem zadarskom šoping centru.
No prvo sudsko ročište okončano je vrlo brzo jer je Zoran Vukušić Bokan, pravni zastupnik Trgovinskog centra d.o.o. višem sudskom savjetniku Denisu Klarendiću predao očitovanje napisano na nekoliko stotina stranica te ustvrdio da se zahtjev skupine suvlasnika za donošenjem privremene mjere ne može prihvatiti jer je neuredan.
Klarendić je, međutim, donio rješenje da će u nastavku postupka ispitati sve navode te da će odluku donijeti naknadno.
Suvlasnici su nezadovoljni jer da kako se sve više prostora u centru zatvara i da centar na očigled propada. Paralelno s tim kažu kako Trgovinski centar d.o.o. bilježi uspjehe u poslovanju i zaradu, a što drže lošim gospodarenje zajedničkom imovinom.