Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Meštroviću novi mandat

07.07.2011. 22:00
Meštroviću  novi  mandat


Olivio Meštrović ponovno će voditi Ženski košarkaški klub Zadar – najvažnija je vijest s jučer održane Izborne skupštine Kluba. Novom-starom predsjedniku Skupština je dodijelila novi četverogodišnji mandat, a osim prvom čovjeku “bijelo-plavih”, u Press centru Športskog centra Višnjik povjerenje je ukazano i ostatku Uprave: potpredsjedniku Mariju Magašu, te članovima Izvršnog odbora: Snježani Jurinić, Antoniji Erslan, Valentini Jačan, Mariji Maziji i Branimiru Peričiću.
Između ostalog, na sastanku vodstva ŽKK Zadar bilo je riječi o uspjesima seniorske ekipe u A-1 ligi, o dosezima mlađih uzrasta na državnim natjecanjima, odnosno o nezaobilaznom i sveprisutnom problemu financija. U Izvještaju o radu u proteklom mandatu Meštrović je naglasio kako se “realizacija financijskog plana ostvaruje u oko 40-50% planiranih sredstava, što svakako nije dostatno i ne odgovara postignutim rezultatima Kluba na svim razinama natjecanja, a za posljedicu ima znatno otežano funkcioniranje Kluba”.
Izbornoj je skupštini nazočilo i nekoliko igračica iz prvog sastava, kojima se predsjednik obratio riječima:
– Puno dajete od sebe, a Klub vas nažalost nije uvijek u mogućnosti pratiti. Ipak, trebamo biti optimisti. Od polovice sljedeće sezone očekujemo pozitivan pomak. Nadam se da će angažmani svih vas uskoro biti vrednovani na odgovarajući način – poručio je Meštrović.
Među uzvanicima na Skupštini našla se i Lara Nikpalj, trenutačno igračica Agrama o čijem se povratku u matični klub posljednjih mjeseci sve više govori, no još uvijek nije željela otkriti je li transfer na pomolu.
– Još je prerano za bilo što potvrditi. Voljela bih ponovno obući dres Zadra, ali to ne ovisi samo o meni. Vidjet ćemo kako će se u sljedećih mjesec dana stvari razvijati – kazala je Nikpalj.