Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

U stanu uzgajao “travu”

07.07.2011. 22:00
U stanu uzgajao “travu”


Inspektori za droge PU zadarske dovršili su  kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom iz Zadra, kojeg  se sumnjiči da je počinio kazneno djelo zloporabe opojnih  droga. Naime, u srijedu su premetačinom njegovog stana, na  predjelu Bilog briga u Zadru pronašli sedam zasađenih biljaka  indijske konoplje visine od pola metra do metra i pol. Biljke su  mu oduzete, a protiv njega je podnesena kaznena prijava.
 U stan pokušao provaliti 19-godišnjak
Policijski službenici Prve policijske postaje u Zadru  dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom iz  Zadra kojeg se sumnjiči da je početkom srpnja pokušao  provaliti u stan u vlasništvu 32-godišnjaka u Velebitskoj ulici u  Zadru. Također ga se sumnjiči da je u isti stan provalio i u  siječnju ove godine. Policajci su jučer dovršili i kriminalističko  istraživanje nad 21-godišnjakom iz Zadra, kojeg se sumnjiči da  je početkom srpnja u Zrinsko-frankopanskoj ulici u Zadru,  ukrao bicikl “gary fisher” u vlasništvu 17-godišnjaka. Bicikl je  vraćen vlasniku, a protiv 21-godišnjaka je podnesena kaznena  prijava.
Prodavale masažer pa opljačkale staricu
U srijedu tijekom prijepodneva u Ulici Andrije  Hebranga u Zadru, dvije nepoznate ženske osobe došle su u  stan 83-godišnjakinje i ponudile joj na prodaju masažer. Dok su  žene zagovarale vlasnicu stana, nepoznata treća osoba je iz  druge sobe stana ukrala zlatni nakit i novac. Riječ je o  sveukupno 18 tisuća kuna. Policija pokušava ući u trag kradljivicama.
Tijekom noći s utorka na srijedu u Pagu, nepoznati počinitelj  je s čamca u vlasništvu 75-godišnjaka ukrao vanbrodski motor  “honda” vrijedan oko sedam tisuća kuna.