Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Jadranske igre oduševile turiste

Autor: Velimir Brkić

07.07.2013. 22:00
Jadranske igre oduševile turiste

Foto: Velimir BRKIĆ



Kako ćemo? – Ma lako ćemo! Tako je i bilo. Za pobjedu i zlato, ekipi Lako ćemo bilo je dovoljno samo šest bodova u potezanju konopa. Srebro u Sukošanu osvojila je ekipa Žduc-žduc, a treća je bila ekipa Kasijan


Ekipa Lako ćemo obranila je naslov najbolje ekipe Sukošana na Jadranskim igrama i krenula na natjecateljski maraton koji je prošlog ljeta, dva dana prije fešte sv. Kasijana u kolovozu, završio na HRT-u na uzbudljivom četvrtfinalu u Rogoznici.
– Jedva smo dočekali da se Jadranske igre vrate kući u Sukošan. Konkurencija je bila samo takva, okruženi dragim ljudima u publici dali smo srce, svi ko jedno. Baš to jedinstvo i timski duh doveli su našu ekipu do pobjedničkog postolja i zlatnih medalja, u jednom će dahu Andrija Smolić, kapetan pobjedničke ekipe Lako ćemo.
Jadranske igre u Sukošanu kao dio najbolje ljetne zabave na Jadranu, spektakularna zabava, odlična atmosfera i odlične ekipe. Pjevalo se i veselilo na novoj sukošanskoj rivi kao da je jedna od najvećih pučkih fešti u ovom turističkom mjestu na obali uvale Zlatna luka.
Za turiste ove igre bile su prava atrakcija. Japanci su bili naprosto opčinjeni, a Nijemci su za suvenire pograbili majice s natpisom “Jadranske igre”. Miroslav Krzyk, prvi čovjek agencije Adria Events, je kazao da je prezadovoljan.
Ljetna karavana Jadranskih igara na zadarskom području večeras (ponedjeljak) nastavlja se u Turnju, a sutra navečer u Bibinjama.