Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Timo Maas rasplesao Citadelu

07.08.2010. 22:00
Timo Maas rasplesao Citadelu


Fantastični svjetlosni efekti, odlično ozvučenje te ista takva atmosfera okarakterizirala je subotnje gostovanje svjetski renomiranog DJ-a Tima Maasa. Iako možda nenavikla na nešto kraće trajanje događaja, zadarska publika je na zidinama iznad Citadele barem do tri sata ujutro imala prilike uživati u atraktivnom nastupu ovog njemačkog DJ-a.
Upečatljiv uvod u prvom djelu večeri dao je hrvatski DJ E-base, nakon čega je oko ponoći nastupio Maas. Izvrsna plesna podloga brzo je podigla sve okupljene, a poseban dojam stvorila je rasvjeta sačinjena od lasera čiji efekti su se posebno isticali kroz umjetni vodopad postavljen odmah do pozornice. U isto vrijeme, na tribinama su svoj performans izvodili žongleri s vatrom.
U svom setu Maas je uključio i dvije uspješnice First day i Shifter. Trosatni set završen je kultnim uratkom Green Velveta ‘La la land’, nakon čega se mnoštvo prebacilo na službeni afterparty koji se odvijao u Q baru.
Nakon nastupa u Zadru, Maas kreće u španjolsku Ibizu gdje ga očekuje nastup u klubu DC-10, inače poznatom po svojim cjelodnevnim živim zabavama. U radnom elementu provesti će i ostatak osmog mjeseca gostujući po festivalima u Engleskoj, Poljskoj i Mađarskoj.
Ovo je ujedno i jedini Heinekenov veći glazbeni događaj održan tijekom ljetne sezone. Oblačno i kišno vrijeme koje se izmjenjivalo u subotu ipak nije uplašilo organizatore koji su tijekom cijelog dana oglašavali putem radija da će Zadrani njemačkog DJ-a imati prilike poslušati i usprkos kiši. Molitve su naposljetku ipak urodile plodom, a organizatorima je pošlo za rukom ‘navući’ i vrijeme trajanja partyja do tri sata ujutro što je za događanje na Poluotoku otvorenog tipa popriličan uspjeh.