Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Stojković pritvoren zbog zadovoljavanja pohote pred djecom

Autor: Minja Gugić

07.10.2008. 22:00
Stojković pritvoren zbog zadovoljavanja pohote pred djecom


Radi se o Damiru Stojkoviću koji je već odrobijao dva mjeseca zbog istog kaznenog djela koje je počinio u Osijeku. Sada je uhvaćen na Pagu gdje radi kao pomoćni pekar
Damir Stojković, 23-godišnjak podrijetlom iz mjesta Darda, priveden je dežurnom istražnom sucu Županijskog suda u Zadru Anti Aniću zbog kaznenog djela ocijenjenog kao zadovoljavanje pohote pred djetetom, a istražni sudac ga je pritvorio na mjesec dana jer je procijenio da postoji opasnost od ponavljanja kaznenog djela.
Mladić čije je prebivalište inače u Varaždinu, a koji u Pagu na istoimenom otoku radi kao pomoćni pekar u jednoj mjesnoj pekarnici, pred istražnim sucem je zanijekao kazneno djelo koje mu se stavlja na teret, rekavši kako je on samo “obavljao malu nuždu, a djeca su ga slučajno vidjela”.
No, kako smo saznali, on je već od ranije poznat policiji u Osijeku jer je prijavljivan zbog istog kaznenog djela. Zbog toga je i odrobijao dva mjeseca u zatvoru, a iz zatvora je izašao u srpnju ove godine.
Za ovaj slučaj paški su policajci saznali nakon što su djeca “priču” ispričala svojim roditeljima, a oni su slučaj prijavili.
O događaju je obaviješten i ravnatelj osnovne škole na Pagu, jer je Stojković svoja zlodjela ponavljao u više navrata i to u parku blizu škole.