Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Besplatan prijevoz s kolodvora

07.11.2010. 23:00
Besplatan prijevoz s kolodvora


Trgovački centar Supernova u Zadru najavio je za četvrtak 11. studenog otvaranje svog najvećeg shopping centra u Dalmaciji. Naime, danas bi trebao početi tehnički pregled objekta, a u četvrtak Zadrane očekuje početak četverodnevnog spektakla otvaranja.
Kako nas je obavijestila voditeljica zadarske Supernove Iva Surić, medijska kuća Hip osmislila je program koji počinje svečanim otvaranjem u četvrtak u 9, a traje sve do nedjelje.
– Za naše građane osigurali smo besplatnu autobusno liniju, pa će tako autobusu Puntamika Linea voziti u četvrtak od 8 do 19, od autobusnog kolodvora do Supernove. Građane i goste počastit ćemo beplatnim jelom i pićem, a pripremili smo i zabavu za najmlađe u kojoj će nastupati, uz puno balona, limena glazba, klaunovi, Tovareća mužika. Također ćemo imati oslikavanje lica ili tzv. face-print. Tijekom dana program će se mijenjati, a sve će završiti spektakularnim vatrometom koji počinje u 21.10 sati, rekla nam je Iva Surić.
Podsjetimo se, u Supernovi u Zadru se prvi put pojavljuju brendovi Indi-Tex grupe, Zara, Stradivarius, Pull & Bear, Bershika, C&A, Humanic, Motivio, Hervis te mnogi drugi. Dobar dio njih kao Muller ili Elipso, odavna su spremni za otvaranje. Zanimljivo je da se neke od zadarskih trgovina sele u Supernovu iz drugih trgovinskih centara, a od 71 poslovnog prostora, trenutačno su samo 2 bez zakupa.