Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

I to se odradilo

07.11.2010. 23:00
I to se odradilo


Manje od 60 minuta trajao je dvoboj petog kola stolnoteniskog prvenstva u kojem je momčad Donata ugostila sastav Velike Gorice Stanfara. Iako u svojoj postavi imaju dva prilično iskusna i stolnoteniskoj javnosti poznata igrača, Miroslava Taborščaka i Krunoslava Markana, momčad Velike Gorice poslužila je samo kao nešto jači trening igračima Donata.
– Odradili smo i ovo, rekao je trener Denis Karlović nakon ekspresne pobjede svojih igrača, koji gostima nisu dali niti najmanju nadu u slavlje.
Dva Tomislava, Zubčić i Kolarek te Jakov Krivić sada su se već ustalila u Zadru i čine zaista respektabilan sastav, a u dosadašnjih pet kola pokazala su da su u stanju boriti se za velika stvari. No, ipak valja istaknuti da oni najveći izazovi još nisu došli. Naime, u posljednja četiri kola prvog dijela prvenstva Zadrani igraju s tri objektivno najjača protivnika, Dr. Časlom, Libertasom i Zagrebom. Već u idućem kolu igrači Denisa Karlovića imat će za protivnika Dr. Časl i to u gostima. Branitelj titule zadržao je u svom sastavu Jia Zhenga, a pripojio mu je i Tan Ruiwua, Kineza koji je dugi niz godina nastupao za hrvatsku reprezentaciju, a koji je i stigao do četvrtfinala olimpijskog turnira u Pekingu. Dvojici Kineza pripojen je i bivši reprezentativac Ronald Redžep pa je Dr. Časl i ove sezone uvjerljivo glavni favorit za osvajanje titule. Tako će igrači Donata sada imati nekoliko tjedana za pripremu za veliki derbi, koji bi mogao polako usmjeravati izgled prvenstvene ljestvice, budući da obje momčadi u dosadašnjem dijelu prvenstva još nisu kiksale.
 


Donat – Velika Gorica 4:0


Zubčić – Markan 3:0 (11:5, 11:7, 11:8), Krivić – Keserović 3:0 (12:10, 11:4, 11:3), Kolarek – Tabrščak 3:0 (11:6, 11:8, 11:4), Kolarek/Zubčić – Keserović/Markan 3:0 (11:5, 11:5, 11:9).