Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Prijetio nožem i opljačkao Bakmaz na Stanovima

Autor: Suzana Bandić

07.12.2012. 23:00
Prijetio nožem i opljačkao Bakmaz na Stanovima

Foto: Vedran SITNICA



Pljačka se dogodila oko 18 sati, a razbojnik, mlađi muškarac, za prepad je iskoristio trenutak kad je 33-godišnja prodavačica u trgovini ostala sama. U strahu za svoj život žena je ispraznila blagajnu nakon čega je on s nekoliko tisuća kuna plijena pobjegao u nepoznatom pravcu


Uz prijetnju nožem policiji još uvijek nepoznati razbojnik opljačkao je u četvrtak poslijepodne trgovinu Bakmaz u Riječkoj ulici na zadarskom predjelu Stanovi.
Pljačka se dogodila oko 18 sati, a razbojnik, mlađi muškarac, za prepad je iskoristio trenutak kad je 33-godišnja prodavačica u trgovini ostala sama. U strahu za svoj život žena je ispraznila blagajnu, upravo kako je to razbojnik uz prijetnju od nje tražio nakon čega je s nekoliko tisuća kuna plijena pobjegao u nepoznatom pravcu.
Od početka godine ovo je 44. razbojstvo na području pod nadležnošću PU zadarske, što je znatno manje nego lani kada je godina zaključena sa 52 razbojstva od kojih je 31 bilo razriješeno.
Zanimljivo je spomenuti kako se od ukupno 44 razbojstva za tri pokazalo da su bila “fingirana”, odnosno da su ih zaposlenice lažno prijavile kako bi novac zadržale za sebe.