Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Koncert u Ciboni će voditi profesorica Iva Rončević

07.12.2016. 23:00
Koncert u Ciboni će voditi profesorica Iva Rončević


Iva Rončević godinama radi kao profesorica engleskog i talijanskog jezika u zadarskoj Gimnaziji Franje Petrića. Omiljena je među kolegama i učenicima, a kako ističe ravnateljica Blanka Pedišić, marljivo i odgovorno obavlja svoj posao. U petak navečer, i to, kako smo doznali, u glamuroznoj haljini poznatog dizajnera Ivice Skoke, vodit će veliki koncert klape Intrade u zagrebačkoj Ciboni.
– Jedva čekam petak i taj koncert, itekako sam se pripremila i imam malu tremu, ali proći će to sve jednom kad se popnem na pozornicu u Ciboni, kaže nam dobro raspoložena Iva, kojoj ovo nije prvi voditeljski angažman.
– Bila sam voditeljica na dosta dosadašnjih zbivanja u Zadru, uključujući i nedavni koncert klape Intrade u zadarskom kazalištu, i to na zamolbu Igora Blaslova iz socijalne samoposluge. Na taj poziv rado sam se odazvala, a nakon koncerta pristupio mi je Zvonimir Sunara Suki, dugogodišnji prijatelj Intrada i organizator koncerta u Ciboni. Ponudio mi je da vodim ovaj koncert i baš sam s radošću pristala, kaže Iva koja i inače rado sluša najpopularniju zadarsku klapu.
– Volim Intrade, bila sam na dosta njihovih koncerata i uvijek mi je bilo super, nadam se da će tako biti i u petak u Zagrebu. Upoznala sam ih sve i jako su simpatični, pa mi je tim više drago što ću voditi i ovaj koncert.