17 °C
Online izdanje
Utorak, 27.lipnja 2017.
Vi ste ovdje:  Home » Sport
RSS feed
Današnji broj
Sport
Povratak
Elvis Brajković se vratio u Primorac
Piše: Šime Ćurko

Elvis Brajković vraća se na klupu Primorca na kojoj su posljednja dva kola prvog dijela sezone sjedili Leo Šarić i Radenko Šimunov. Nekadašnji hrvatski reprezentativac, koji je u više navrata obavljao različite dužnosti u biogradskom trećeligašu (jedno vrijeme je bio i igrač), ponovno preuzima mjesto prvog čovjeka struke. Polusezonu je Brajković bio na klupi riječkog četvrtoligaša Orijenta s čijim se vodstvom ovih dana sporazumno razišao.

- Vraćam se u Primorac gdje sam se uvijek odlično osjećao - kaže Brajković koji je prošle zime na klupu Primorca došao nakon 20. kola, odnosno treće utakmice drugog dijela sezone. Tada se s mjesta prvog trenera povukao Dragan Blatnjak. Brajković je u 14 utakmica upisao šest pobjeda, tri remija i pet poraza, odnosno osvojio 21 bod. Tako je, unatoč svim poteškoćama, među kojima i to da je Primorac tri utakmice kao domaćin morao igrati u Zadru, momčad uspjela izboriti ostanak u ligi. Prošlo ljeto Brajković se odlučio za Orijent, a Primorac je preuzeo, i također ga uspješno vodio Zoran Slavica koji je "potrajao" do 15. kola. Za razliku od prošle zime aktualan plasman "bijelo-plavih" je daleko bolji jer je momčad na sedmom mjestu s 26 bodova.

- Točno je da je imamo komotniju situaciju u odnosu na lani, ali s obzirom na to da je liga vrlo izjednačena i da je pred nama još 17 kola jasno je da moramo biti oprezni.

O ambicijama kluba Brajković ne želi govoriti jer to "treba pitati upravu".

- Kao trener uvijek želim pobjeđivati i bili prvi, drugi, treći, odnosno što je bolje moguće. Ja ambicija imam i one teže tome da u svakoj utakmici budemo bolji od protivnika.

Trenutno nema komentara

Komentiranje više nije dostupno
Copyright © 2008. Zadarski list Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | Marketing
Powered by Sitestudio.hr