Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Ministar Krstičević na obilježavanju Maslenice

08.01.2017. 23:00
Ministar Krstičević na obilježavanju Maslenice


Kada je protekle godine uoči godišnjice Akcije Maslenica župan Stipe Zrilić iznio program obilježavanja, napomenuo je kako ni te godine Ministarstvo obrane, kao ni jedno drugo državno tijelo, nije službeni nositelj organizacije obilježavanja Akcije, iako je to više puta predloženo, ali da Oružane snage RH na više načina potpomažu program obilježavanja.
Ove godine župan će zacijelo biti zadovoljan jer nam je Ministarstvo obrane jučer potvrdilo kako će sudjelovati u organizaciji proslave Akcije Maslenica koja se svake godine obilježava 21. siječnja.
– Ministarstvo obrane Republike Hrvatske u organizacijskom je odboru ovogodišnje svečanosti, a potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane Damir Krstičević nazočit će joj kao izaslanik predsjednika Vlade RH – kažu u kabinetu ministra.
I braniteljske udruge zacijelo će biti oduševljene ministrovim dolaskom, a još se čeka hoće li svoj dolazak potvrditi i predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović. Prošle je godine u Zadru na obilježavanju 23. godišnjice bio i tadašnji predsjednik Sabora, Željko Reiner, pa se udruge nadaju kako će ove godine isto učiniti i Božo Petrov.