Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Jurić: Nema izostanaka, svi su zdravi

Autor: Drago Bajković

08.02.2010. 23:00
Jurić: Nema izostanaka, svi su zdravi

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Terkeš i Bilaver također su se pridružili suigračima i sada smo svi na okupu. Vrlo je važno da u završni dio priprema uđemo kompletni, da nitko ne nedodstaje zbog ozljeda. Samo da Bog da da se tako i nastavi, kazao je Zvonimir Jurić, pomoćni trener NK Zadar


U subotu su nogometraši Zadra odradili još jednu oglednu utakmicu, u Novigradu su bez pogodatak odigrali protiv Junaka. Djelomični alibi imali su u lošim vremenskim uvjetima, ali trener Dalibor Zebić naglasio je da je ipak puno više očekivao od svojih igrača, prije svega što se tiče borbenosti. Nedostajao je Želimir Terkeš koji zbog problema s leđima nije igrao i to se odmah osjetilo jer Zadrani nisu uspjeli pronaći put do suparničke mreže. U nedjelju se treniralo jednom, trener Zebić dao je igračima slobodno poslijepodne. Jučer su nogometaši Zadra odradili jutarnji trenig i ono što posebno raduje da nitko nije izostao.
– Svi su trenirali punim intezitetom. Terkeš i Bilaver također su se pridružili suigračima i sada smo svi na okupu. Vrlo je važno da u završni dio priprema uđemo kompletni, da nitko ne nedodstaje zbog ozljeda. Samo da Bog da da se tako i nastavi – kazivao je jučer ujutroZvonimir Jurić, pomoćni trener NK Zadar.
Zebić nije baš previše hvalio igrače nakon ogledne utakmice s Junakom, a s tom se konstatacijom slaže i Jurić.
– Nije baš bilo dobro protiv Junaka, ali djelomično je za to kriva kiša i loši vremenski uvjeti. Zato od svih igrača očekujemo maksimum u srijedu kada nam stiže Split. Nemamo previše vremena, proljetni dio prvenstva je pred vratima, i svaki pojedinac mora maksimalno iskoristiti svaki trenig, a da ne govorimo o utakmicama. U šibenik idemo za desetak dana, a domaćin na Šubićevcu sigirno nam neće poikloniti bodove. Za svaki bod morat ćemo se maksimalno namučiti. Uostalom svakom pojedincu utakmice koje slijede su kvalifikacijske u kojima može “kupiti” kartu za početnu jredanaestoricu – kazao je na kraju kraćeg razgovora Jurić kojem se i ovim putem zahvaljujemo na suradnji tijekom priprema u Poreču. Naime, Jurić je redakciji Zadarskog lista nakon svake ogledne utakmice davao izvještaj i pokazalo se da ima itekako talenta za sportsko novinarstvo.