Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Sretna lubenica donosi smijeh

08.02.2011. 23:00
Sretna lubenica donosi smijeh


PANČ festival stand up komedije ponovno stiže u Zadar i trajat će tri dana, od četvrtka 17. veljače do petka 19. veljače.
Prošlogodišnji PANČ nasmijao je preko 1.500 Zadrana i od tada do danas komičari „Sretne lubenice” su odradili stand up CROmedy turneju u 22 grada, nastupali u domovini stand up komedije Engleskoj te otvorili prvi stand up comedy klub u Hrvatskoj Studio smijeha.
Prva večer festivala u četvrtak 17. veljače je „Večer amatera” koncipirana kao „open mic” natjecanje nakon kojeg će publika svojim glasovima odabrati pobjednika večeri koji će osvojiti 300 kn i Sony Ericsson mobitel. Voditelj programa je Andrej Težak Tešky (SLO), a ulaz je slobodan.
 Druge dvije večeri festivala pod voditeljskom su palicom Marine Orsag. U petak nastupaju Zvonko Kožić, Goran Furjan, Tin Vodopivec, Vlatko Štampar i Zlatan Zuhrić Zuhra.
U subotu pred svjetla reflektora izaći će Aleks Curać Šarić, Tihomir Paravina, Klemen Bučan, Ivan Šarić i Luka Bulić.
Svaka večer počinje u 20.30 h, ulaz se otvara u 19 h. Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji od 3. 2. do 17. 2. u Arsenalu te na prodajnim mjestima Eventima. U pretprodaji dnevna ulaznica za jednu večer košta 45 kuna (35 kuna za studente, đake i umirovljenike), a festivalska za dvije večeri iznosi 80 kuna (60 kuna za studente, đake i umirovljenike). Na dan festivala jednodnevna karta će koštati 55 kuna (45 kuna za studente, umirovljenike i đake), a festivalska 95 kuna (75 kuna za studente, umirovljenike i đake).