Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

“Žene s osmijehom” opet pomažu

08.03.2012. 23:00
“Žene s osmijehom” opet pomažu


Uz bogat švedski stol i piće, dobru glazbu DJ-a Kresh i voditeljsku palicu zadarskog voditelja Igora Jelenića Tota te popularnu cijenu od 120 kuna bit će to druženje žena, vrhunska zabava začinjena plesom i pjesmom, najavljuje Zelantov


Udruga “Žene s osmijehom” sa sjedištem u Sv. Filipu i Jakovu unatoč recesijskim vremenima uporno nastavlja pomagati ljudima u potrebi. U povodu Međunarodnog dana žena u subotu u Bure centru u Biogradu na Moru s početkom u 20 sati organiziraju veliku humanitarnu zabavnu gastromanifestaciju s tombolom. Prihod je namijenjen bratovštini sv. Nikole zajednice “Cenacolo”, komuni za liječenje ovisnosti u Jankolovici.
– Uz bogat švedski stol i piće, dobru glazbu DJ-a Kresh i voditeljsku palicu zadarskog voditelja Igora Jelenića Tota te popularnu cijenu od 120 kuna bit će to druženje žena, vrhunska zabava začinjena plesom i pjesmom. Na katu Bure centra bez muževa, zaručnika, momaka i muškog prijatelja, bit će to svojevrsna ženska večer, najavljuje Miluška Zelantov, predsjednica Udruge “Žene s osmijehom”.
– Pozvane su sve žene s područja bivše općine Biograd, odnosno iz grada Biograda na Moru te općina Sv. Filip i Jakov, Pakoštane, Tkon i Pašman. Dakako, i sve druge dobronamjerne žene koje vole druženje i plesnu zabavu, žene velikog srca i duše, bez obzira na životnu dob, društveni i socijalni status, poziva predsjednica udruge koja okuplja volonterke čije se osnovno djelovanje temelji na pomaganju ljudima u potrebi.
U prirodi je čovjeka činiti dobro tako da plemeniti osjećaji, humanost i solidarnost postaju naša svakodnevica i jamstvo za bolje sutra. Da bismo se održali i u ovakvim vremenima, dužni smo tražiti ono što moramo naći – optimizam.
– Zahvaljujući sponzorima i brojnim trgovinama u prvom biogradskom šoping centru u restoranu ‘Rene’ tijekom humanitarne zabavne gastrofešte organiziramo i veliku tombolu. Prva nagrada je također velika, veliki i skupocjeni plazma televizor, najavila je Miluška Zelantov.