17 °C
Online izdanje
Nedjelja, 25.lipnja 2017.
Vi ste ovdje:  Home » Zadar
RSS feed
Današnji broj
Zadar
Povratak
Pozitivne poruke ispisane na dlanu
Piše: Vanja Mirčeta
Ruke su moćne jer mogu činiti dobra, ali i loša djela. Mi smo se odlučili za dobra na način da učenici izrade otisak svog dlana na koji će napisati pozitivne poruke i karakteristike ljudi, mišljenje o tome zašto je dobro biti žena ili muškarac, pozitivne misli te poruke gradu ili općenito svijetu, kazala je profesorica Tihana Magaš
Foto: Zvonko KUCELIN

Učenici Gimnazije Vladimira Nazora simbolično su obilježili 8. ožujka na način da su osmislili projekt pod nazivom "Zagrlimo školu". Tijekom cijeloga proteklog tjedna učenici ove škole sa svojim razrednicima i profesorima kroz zabavne radionice izrađivali su otiske dlanova na kojima su ispisivali pozitivne poruke jedni drugima, ali i cijelom svijetu.

Upravo tim dlanovima simbolično su zagrlili školu pokazujući time svima kako ih unatoč svemu i dalje nosi i motivira vedar i optimističan duh. Ideja ove instalacije, koja je izvješena na školskim prozorima, potekla je od profesorice Tihane Magaš.

Učenice Gimnazije Vladimira Nazora bile su izrazito ponosne na svoj projekt koji su realizirale sa svojim kolegama, ali i profesorima. Istaknule su kako unatoč još uvijek postojećim razlikama i podjelama u društvu dosta dobro funkcioniraju unutar škole, ali i izvan nje te da se jednako dobro razumiju i sa svojim ženskim, ali i muškim prijateljima.

Trenutno nema komentara

Komentiranje više nije dostupno
Copyright © 2008. Zadarski list Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | Marketing
Powered by Sitestudio.hr