Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Tko dobije prvak!

Autor: Viktor Bogut

08.03.2013. 23:00
Tko dobije prvak!

Foto: Adam VIDAS



Danas u 15 sati u Zaprešiću kuglači Zadra odigrat će najvažniji meč sezone. U derbi utakmici kuglačkog prvenstva suprotstavit će dvije vodeće momčadi na prvenstvenoj ljestvici koje imaju omjer 15:2.
Zadrani su od početka prvenstva vodili i bili uvijek korak ispred pratitelja. No vodstvo su izgubili prije dva kola kada su u Zagrebu izgubili od Grmoščice. Ipak, prošlu subotu su slavili u dvoboju s Konikomom i uspjeli su zadržati prvo mjesto koje sada dijele sa Zaprešićem. Ali jedno je sigurno, danas oko 18 sati samo jedan će ostati na vrhu i kako stvari stoje, taj će vjerojatno postati prvak Hrvatske.
Važno je i napomenuti da Zadrani nakon Zaprešića ipak nemaju toliko težak raspored, dok domaćina očekuje još domaći dvoboj s Konikomom i gostovanje u Gospiću kod Velebita gdje, također još nitko nije pobijedio. Važan je i međusoban omjer, a on ne ide na ruku Zadranima jer su u Zadru slavili, s ne tako velikih 5:3. Ali sve pretpostavke padaju u vodu, jer poraženi teško da će doći u priliku popravka. Dakle, danas treba pobijediti Zaprešić i postati prvak Hrvatske. Jednostavno…