Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Samo za zalet

Autor: Viktor Bogut

08.04.2010. 22:00
Samo za zalet

Foto: Sebastian GOVORČIN



Ispalo je tako da mi u svakom slučaju moramo dobiti Pulu u posljednjem kolu da osiguramo doigravanje. No, želimo i danas doći do pobjede – kazao je igrač Donata Davor Karlović


Stolnotenisači Donata danas u 17 sati dočekuju momčad dubrovačkog Libertasa u 16. kolu Prve lige. Nakon lošeg početka i sredine prvenstva, Zadrani su u prošlih nekoliko kola u potpunosti okrenuli način igre, podigli se u formi i krenuli s pobjedama. Ključni trenutak dogodio se u dvoboju s Dugim Selom, u kojem su igrači trenera Denisa Karlovića došli do tijesne, ali vrlo važne pobjede. Nakon toga su slavili protiv Zagreba u Zagrebu i sada se nalaze u vrlo zanimljivoj situaciji. Naime, Dugo Selo, koji im je bio najveći konkurent za doigravanje su izbacili iz igre, primakli se čak i trećem mjestu (koje bi izbjegavalo Dr. Časl u polufinalu doigravanja), no u ovom trenutku više treći ne mogu biti, a četvrto mjesto moraju potvrditi u posljednjem kolu protiv Pule. Što znači da dvoboj protiv Libertasa i nema neko značenje.
– Ispalo je tako da mi u svakom slučaju moramo dobiti Pulu u posljednjem kolu da osiguramo doigravanje. No, želimo i danas doći do pobjede – kazao je igrač Donata Davor Karlović, junak pobjede u Zagrebu u prošlom kolu.
– Ozljeda polako postaje prošlost, pojačavam treninge i sada već mnogo bolje igram.
Šteta radi nedostižnosti trećeg mjesta?
– Ispalo je kako je ispalo. Sada se moramo maksimalno potruditi da osiguramo doigravanje i onda sve krećemo ispočetka – zaključio je Karlović.
A sam početak bi mogao biti zanimljiv, jer se u (eventualnom) doigravanju Zadranima priključiti reprezentativac Hong Konga Tiany Jiang i onda to postaje potpuno druga priča.