Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Najbolji od najboljih u Zadru

Autor: Viktor Bogut

08.05.2013. 22:00
Najbolji od najboljih u Zadru

Foto: Marin GOSPIĆ



Publiku u Zadru, zaista očekuje veliki spektakl. Svi koji odluče u petak doći na Višnjik neće požaliti i sigurno će poželjeti i ubuduće dolaziti na ovakve priredbe – rekao je Marko Petrak, osoba zadužena za odnose s javnošću


Sve je spremno. Borci cu stigli i odbrojavaju se sati do početka velikog boričačkog spektakla koji će se održati sutra u dvorani “Krešimir Ćosić” na Višnjiku. Nakon spektakularne premijere u Splitu Final Fight, odnosno FFC, se seli u Zadar. Poput manifestacije koja se organizirala u Splitu i zadarska publika moći će vidjeti sam vrh europske i regionalne borilačke scene.
– Publiku u Zadru, zaista očekuje veliki spektakl. Svi koji odluče u petak doći na Višnjik neće požaliti i sigurno će poželjeti i ubuduće dolaziti na ovakve priredbe – rekao je Marko Petrak, osoba zadužena za odnose s javnošću. Inače, jučer su se predstavnicima zadarske “sedme sile” predstavili borci koji garantiraju spekatkl. Prva zvijezda svakako je Maro Perak, koji će u slobodnoj borbi odmjeriti snage s mađarskim borcem o kojemu atraktivni Dubrovčanin atraktivnog nadimka “The Mean Machine” zapravo i ne zna previše. Naime, Perak, po mnogima najbolji teškaš izvan UFC-a trebao se boriti protiv Poljaka Blazeja Wojcika, koji na žalost radi ozljede nije mogao nastupiti u Zadru. Atraktivni i perspektivni Mađar je stigao kao zamjena.
– Nisam imao mnogo informacija o mom protivniku. Zapravo ih još nemam, jer malo toga se o njemu može naći putem interneta. Sam meč će pokazati kakav je omjer snaga između nas dvojice. Sigurno da sam ja iskusniji borac i namjeravam svoje znanje iskoristiti kao oružje. Ne sumnjam u pobjedu – kazao je “The Mean Machine”.
A najatraktivnija borba trebala bi biti ona između Ivice Truščeka i Vase Bakočevića u kategoriji do 70 kg. Naime, radi se o dva atraktivna i odlična borca koja su duga čekala da se susretnu u ringu. No nakon što su ih spriječile objektivne okolnosti poput težinske razlike i ozljeda, napokon će obožavatelji MMA moći vidjeti ovu borbu. Vasa Bakočević je najbolji crnogorski MMA borac i jedan od najboljih boraca u regiji. Ivica Trušček je najbolji hrvatski borac u ovoj kategoriji, ali borac koji je u zadnje vrijeme imao niz lošijih borbi koje su rezultirale sa šest uzastopnih poraza. Nakon toga uzeo je stanku, dobro trenirao i sada spreman čeka veliki okršaj.
Tri zadarska borca
Zadarska publika će u petak na Višnjiku moći vidjeti i tri zadarska borca. U MMA kategoriji do 84 kg borit će se Marko Lukačić koji će se boriti protiv Antonia Mijatovića. Ante Verunica će se u kickboxingu (+95 kg) boriti protiv iskusnog Igora Mihaljevića, dok će se također u kickboxingu (-81 kg) Emil Zoraj suprostaviti Zlatku Bajiću.
 


Ulaznice od 60 kuna




Ulaznice za borilačku priredbu Final Fight 04 dostupne su u sustavu Eventima. Cijene su, ovisno o poziciji naspram ringa, u rasponu od 60 do 250 kuna. Za teleskop je cijena 60 kn, za tribinu dolje 80, a za tribinu gore 120 kuna. U “Golden circleu” očekivano su cijene karata najviše. Tako će se za 7., 8. i 9 red u svim zonama morati izdvojiti 150 kn, za 5. i 6. red 200, a za 3. i 4. red 250 kn.
Ulaznice su u Zadru dostupne na čak 12 Eventimovih prodajnih mjesta:
Aquarius T.A. – Bedemi zadarskih pobuna
Combo Music Shop – Vladka Mačeka 3
Dallas music shop – Široka ulica 2
Euro Petrol BP Zadar – Ante Starčevića b.b.
Exclusive Change – mjenjačnica, ZD City Galleria – Put Murvice 15-21
Exclusive Change – mjenjačnica, ZD Kaufland – A. Hebranga 2
Exclusive Change – mjenjačnica, ZD Mercator – Bleiburških žrtava 1
Exclusive Change – mjenjačnica, ZD Metro – Murvica 1/d
Exclusive Change – mjenjačnica, ZD Supernova – Maslenice 1
Makromikro Zadar – Ante Starčevića
Rainbow Music Int Muzička trgovina Zadar – Mihanovićeva 4
Tisak Media Zadar Supernova – Zagrebačka ulica