Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Zahtjevi za “bobije” do 25. svibnja

08.05.2017. 22:00
Zahtjevi za “bobije” do 25. svibnja


Od strane Grada Zadra, Upravnog odjela za gradsku samoupravu i opće poslove za 2017. godinu, izdvojena su novčana sredstva za 34 pripadnika Prometne jedinice mladeži. Uvjet za prijem u Prometnu jedinicu mladeži je da kandidat ima prebivalište na području Grada Zadra. Zahtjevi se zaprimaju do 25. svibnja 2017. godine i trebaju se dostaviti u PU Zadarsku u Ulicu Bana Josipa Jelačića br. 30.
Pripadnici prometne jedinice mladeži moraju ispunjavati sljedeće uvjete: mati navršenih 16 godina života ili više, biti primjereni u učenju, ponašanju i radu, imati zdravstvenu sposobnost koja se dokazuje potvrdom liječnika obiteljske/opće medicine. Prednost imaju kandidati koji imaju položen vozački ispit bilo koje kategorije, te pripadnici koji su prošli obuku.
Pripadnicima prometnih jedinica mladeži, kada obavljaju poslove tih jedinica, pripada naknada u visini koju odredi nadležno tijelo jedinice lokalne samouprave (2.000 kn).
Obrazac za prijem u Prometnu jedinicu mladeži može se predignuti kod dežurnog službenika na ulazu u zgradu PU zadarske. Nepotpuno ispunjeni obrasci u kojima nedostaju potvrde od škole i liječnika opće prakse neće se razmatrati.