Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Na moto susret sljedećeg vikenda dolazi i Let3

08.06.2016. 22:00
Na moto susret sljedećeg vikenda dolazi i Let3


Zadarski Moto klub Beštije i ove godine organizira  tradicionalni moto susret u povodu 10 godina postojanja. Hrpa bučnih motora, dobre glazbe,  pića, hrane i djevojaka, recept je kojim ovi bajkeri privlače sve više ljubitelja brzine, ali i onih kojima je samo do druženja, ako i nemaju motocikl. Lokacija je kao i do sada autokamp Punta na Puntamici.
Žestoko će biti već prvog dana, u petak 17. lipnja. Motociklisti će se  na Puntamici okupljati već od jutarnjih sati, lagana glazba iz razglasa  ide već od podne, a koncerti su navečer. U 19 sati nastupa Pulsrock, od  21 PleteRi, a od ponoći najveće zvijezde ovogodišnjeg susreta, Let3. Nakon njih, u kasnu noć, bajkerima će svirati Jeremija & Prokletnici. Onima kojima je zabavnije gledati nogomet, moći će gledati prijenos utakmice hrvatske nogometne reprezentacije protiv Češke, koji se igra od  18 sati.
U subotu se u poslijepodnevnim satima održava tradicionalni defile  kroz grad. Nakon njega bajkeri se vraćaju Puntamici i koncertima bendova Između svjetova, PleteRi i Problem Child. U nedjelju ujutro bajkeri će napustiti Zadar.