Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Pijan razbio aute i u kafiću pravio nered

Autor: Minja Gugić

08.07.2010. 22:00
Pijan razbio aute i u kafiću pravio nered

Foto: Zvonko KUCELIN



Zadarski su policajci jučer još uvijek obavljali kriminalističko istraživanje oko incidenta koji je u srijedu navečer izazvao 30-godišnji Zadranin.
Naime, u srijedu oko 23.10 sati, u Ulici Petra Skoka policajci su ga uhvatili zbog sumnje da je prethodno prouzročio dvije prometne nesreće, srećom, samo s materijalnom štetom te je narušio javni red i mir u jednom caffe baru u Biogradskoj ulici u Zadru.
“Priča kaže” da je u srijedu oko 22.30 sati, sa sjeverne strane Ulice Petra Skoka u Zadru, tada nepoznati počinitelj, vozeći neregistrirani “bmw”, udario u parkirani osobni automobil zadarskih registarskih oznaka u vlasništvu 33-godišnje Zadranke, a potom je dao “petama vjetra”.
Nekih 15-ak minuta kasnije, u Ulici kneza Novaka Krbavskog, još uvijek policiji tada nepoznati vozač, istim autom je prilikom obilaženja udario u zadnji desni dio parkiranog osobnog vozila vukovarskih registarskih oznaka u vlasništvu 58-godišnjaka i opet pobjegao.
Policajci su nešto kasnije pronašli “bmw” u Ulici Ivana Lucića te su ga djelatnici vučne službe dovezli u krug Policijske uprave.
No, tu “priči ” nije kraj jer je naš “junak” potom, oko 22. 40 sati u caffe baru na Biogradskoj cesti napravio nered. Sa stola za kojim je sjedio s društvom, bacio je staklo i piće na pod.
Uskoro je pronađen u Ulici Petra Skoka te je doveden u prostorije policije. Utvrđeno je da je pod utjecajem alkohola od oko 2 promila.
Nakon što se otrijeznio, policajci su nastavili kriminalističko istraživanje.