Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Na prijevaru joj ukrao 300 eura, pa pobjegao

08.07.2011. 22:00
Na prijevaru joj ukrao 300 eura, pa pobjegao


Na Obali kneza Branimira u Zadru u četvrtak oko 19 sati, nepoznati je počinitelj njemačkoj državljanki ponudio otkupiti eure po povoljnijem tečaju, nakon čega joj je iz ruke istrgnuo 300 eura i pobjegao. Protiv nepoznatog muškarca podnesena je kaznena prijava.
Zagrepčaninu na Pagu ukraden kombi
U noći sa srijede na četvrtak, u Ulici Julija Klovića u Zadru, provaljeno je u prodavaonicu mješovite robe iz koje su ukradene cigarete. Materijalna šteta bit će naknadno utvrđena. A, tijekom proteklog vikenda, u uvali Bregdetti u Zadru s brodice u vlasništvu 45-godišnjaka, ukradeno je četverokrako sidro i elisa s vanbrodskog motora. Materijalna šteta iznosi oko dvije tisuće kuna.
U proteklih deset dana, u mjestu Pag na istoimenom otoku ukraden je kombi VW transporter, zagrebačkih registarskih oznaka, u vlasništvu 42-godišnjaka, vrijedan oko deset tisuća kuna. Za vozilom se traga, a protiv nepoznatog slijedi kaznena prijava. U Kukljici na otoku Ugljanu, tijekom četvrtka noću s broda na vezu, ukraden je pomoćni gumeni čamac dužine tri metra, u vlasništvu 58-godišnjaka iz Kukljice, vrijedan oko četiri i pol tisuće kuna.