Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Pristiže sve više gostiju

08.07.2011. 22:00
Pristiže sve više gostiju


Sve što se napravilo naravno da daje prve rezultate. Oni se ogledaju prije svega kroz zadovoljstvo naših stalnih gostiju te domaćih i stranih turista, kaže Relja


Mnogi se u gradu  Ninu slažu da su ove godine  prije početaka turističke sezone poduzete do sada  najopsežnije radnje na poboljšanju komunalne turističke infrastrukture. Krenulo se s nekoliko ekoloških  akcija u kojima su zajedničkim snagama članovi  Udruge iznajmljivača  smještaja Nin, djelatnici ninske gradske Turističke zajednice, članovi ninskog  Mjesnog odbora, članice  ninske udruge žena “Aenona”, mladi Ninjani te vlasnici  kuća za odmor, apartmana i  vikendica, naravno, uz sudjelovanje ninskih komunalaca. Uprava Grada Nina inicirala je čišćenje i saniranje  ulaza u ninski gradski porat  na lokaciji Ninskih usta, instalirani su tuševi, postavljeni su kemijski zahodi uz morsku obalu, sadilo se cvijeće,  uređena su parkirališta…  Među većim zahvatima valja  izdvojiti i gradnju novog drvenog mosta na prilazu ninskom ljekovitom blatu.
Zbog svega učinjenog zadovoljstvo iskazuje i nova  predsjednica Udruge iznajmljivača smještaja Nin Vesna  Relja.
– Sve što se napravilo naravno da daje prve rezultate.  Oni se ogledaju prije svega  kroz zadovoljstvo naših stalnih gostiju te domaćih i stranih turista koji ovih dana u  sve većem broju pristižu u  grad Nin i na naše gradske  plaže.  Ona još dodaje da svi  skupa pored učinjenog moraju poduzeti sve kako bi one  domaće i strane goste koji u  grad Nin i njegova ljetovališta  dolaze na jedan dan, zadržali  što je moguće duže.