Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Ubola ga nožem jer ju je gušio?!

Autor: Minja Gugić

08.07.2013. 22:00
Ubola ga nožem jer ju je gušio?!

Foto: Zvonko KUCELIN



Iako se u početku špekuliralo da je uzrok njihovoj svađi, koja samo pukom srećom nije završila tragično – ljubomora, saznali smo da se u pozadini priče kriju i neke nesuglasice zbog imovine


Lucija Došlić (62) osumnjičena za pokušaj ubojstva šest godina starijeg supruga Alojza branit će se sa slobode, jer joj je nakon uhićenja i ispitivanja kod dežurnog suca istrage zadarskog Županijskog suda, kaznena prijava proslijeđena tzv. redovnim putem. Suprug Alojz, kako smo saznali još se oporavlja u zadarskoj Općoj bolnici, no njegovo je stanje stabilno.
Lucija Došlić je kako smo saznali, puštena zbog svoje životne dobi, ali i okolnosti pod kojima je kazneno djelo počinjeno. Naime, kako je istražiteljima rekla osumnjičena, supruga je ozlijedila nožem jer se branila od njegova nasrtaja i jer ju je on počeo gušiti.
Podsjećamo, sukob među supružnicima dogodio se početkom mjeseca u večernjim satima u njihovoj obiteljskoj kući, u Bibinjama. Nakon svađe, Lucija je probola Alojza nožem u donji dio trbuha i pri tome ga teško ozlijedila.