Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Prvih dvjesto gostiju dobilo bocu vina

08.09.2013. 22:00
Prvih dvjesto gostiju dobilo bocu vina


Drugu godinu za redom želimo prije svega pokazati gostima koji će ovdje boraviti da je ovo vinska regija s vrhunskim vinima, istaknuo je gradonačelnik Branko Kutija


Zanimljiva promocija ravnokotarskih vina organizirana je na autocesti A1, na izlazu Benkovac dijelile su se butelje vina benkovačkog kraja. Prvih 200 gostiju dobilo je bocu vina i promotivne materijale benkovačke Turističke zajednice.
– Drugu godinu za redom želimo prije svega pokazati gostima koji će ovdje boraviti da je ovo vinska regija s vrhunskim vinima, istaknuo je gradonačelnik Branko Kutija.
Promotivna akcija održala se u sklopu 13. po redu susreta oldtajmer vozila “100 kilometara Zadra” koji se ujedno boduju za prvenstvo Hrvatske. Organizira ga Oldtimer klub Zadar, pokrovitelji su Grad Benkovac, Turistička zajednica Grada Benkovca i Vinarija Škaulj Nadin.
Vina i promotivne materijale uz romantičnu kulisu oldtajmer vozila dijelili su uz pomoć vrijednih žena i djevojka iz KUD-a Branimir, sa svojim uradcima, suhim aromatičnim biljem, vunenim kalcama i torbicama.