Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Izbaciti Arenu iz glava, a Olimpiju iz Kupa

Autor:

08.12.2009. 23:00
Izbaciti Arenu iz glava, a Olimpiju iz Kupa

Foto: Filip BRALA



Ne želim zvučati previše samouvjereno, posebno iz razloga što respektiramo svakog suparnika. No ne želimo se previše zamarati Olimpijom, već se koncentrirati na svoju igru – kazao je trener Roko Paleka


U sportskoj dvorani na Murteru večeras (20 sati) će se ogledati pobjednici rukometnog kupa Zadarske i Šibensko-kninske županije. Zadar je bez prave konkurencije osvojio Županijski kup i četvrtu godinu zaredom, dok je momčad trećeligaša Olimpije do istog naslova došla svladavši Knin 95. Kup obveza teško da će predstavljati veći problem za Palekine rukometaše, no njegovi igrači u mislima su još uvijek okrenuti prošlotjednom porazu u Puli.
– Njihovu momčad ne poznajem previše, osim što su iz Kupa izbacili Knin 95, znam i da dobro stoje na prvenstvenoj ljestvici. Ne želim zvučati previše samouvjereno, posebno iz razloga što respektiramo svakog suparnika. No ne želimo se previše zamarati Olimpijom, već se koncentrirati na svoju igru. Pritom u prvom redu mislim da ne smijemo ponavljati tehničke pogreške i promašene zicere kao u susretu s Arenom. Ako odigramo angažirano i kvalitetno od prve minute, u tom slučaju ni pobjeda neće izostati – mišljenja je Sladov strateg Roko Paleka.
Uz kup susret domaćom utakmicom 13. kola sa Slatinom rukometaši iz Mocira ovaj će tjedan nastojati popraviti loš dojam nakon poraza od Arene.