Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Bogdanović:Igramo odlično i prolazimo

08.12.2010. 23:00
Bogdanović:Igramo odlično i prolazimo


Na mom Pamasu redovito dobro igramo – rekao je kuglač Zadra Branislav Bogdanović. Osječanin u redovima Zadra tako je prokomentirao novu pobjedu svoje momčadi koja je ovaj stigla u Osijeku na gostovanju kod Konikoma.
– Nismo pružili perfektnu partiju, ali u konačnici smo dobili i to je najvažnije. Rezultati su bili niski. Očito su se i oni malo preplašili Zadra. Sve u svemu ova dva boda su super važna jer smo neokrznuti prošli kroz još jedno neugodno gostovanje.
A zadarski kuglači u ovoj polusezoni zaista su prikazali mnogo. Omjer od 10:0 u domaćem prvenstvu je zaista impresivan.
– Moram napomenuti da smo imali i poprilično težak raspored. Gostovali smo u Splitu, Novskoj, Osijeku kod Konikoma. I sve smo to prošli bez većih stresova. Još nam predstoji gostovanje kod Zaprešića, a oni su momčad koja je ipak najveći konkurent. No ovi rezultati daju nam za pravo i taj jedan poraz. Vjerujem da neće previše utjecati i ako se dogodi. Ali ako smo sve uspjeli izvući bez poraza, zašto ne bi i tu utakmicu.
Zadrane do savršenog omjera polusezone dijeli još domaća utakmica protiv Zanatlije, a ističe Bogdanović da tu problema neće biti. Ipak, mnogo važnije će biti gostovanje u francuskom Strasbourgu na uzvratnoj utakmici prvog kola Europske lige. U prvoj utakmici je Zadar dobio 7:1, tako da…
– Da branimo protiv reprezentacije svijeta 7:1 ne bi nas uspjeli stići. Tako da sam siguran u prolaz.