Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Subota u Obrovcu: Ist, pit, Hajduk Split

09.02.2017. 23:00
Subota u Obrovcu: Ist, pit, Hajduk Split


Društvo prijatelja Hajduka Obrovac u subotu, 11. veljače, organizira proslavu drugog rođendana DPH Obrovca te 106. Hajdukovog rođendana i akciju učlanjivanja. Program započinje karuselom u 17.30 sati iznad Obrovca na Njivicama. Nastavlja se spektakularnom bakljadom točno u 19.11 sati te feštom s početkom u 19.50 sati koju kao i uvijek prati moto “Ist, pit, Hajduk Split”, kazao je Krešimir Genda, predsjednik DPH Obrovac. Pritom je pozvao sve žitelje Grada Obrovca i okruženja da iskoristite prigodu da se učlane u Hajduk preko baze DPH Obrovac.
Hajduk je po broju članova u vrhu svjetskih lista, protekle godine imao je nevjerojatnih 43.339 članova. Svi učlanjeni u DPH Obrovac imaju prigodu sudjelovati u nagradnoj igri s glavnom nagradom, dresom Hajduka, najavio je Genda.
Posljednja akcija bila je u prosincu protekle godine u ovdašnjem dječjem vrtiću, u kojem je Genda šireći božićni duh zajedno s 251 članom DPH Obrovac 60-ak vrtićke djece darivao Hajdukovim čokoladama i naljepnicama.
Za sve novoupisane članove DPH Obrovac mobilni tim za članstvo iskaznice će u vremenu od 19 do 22 sata izrađivati na licu mjesta, obznanio je Genda.
– Dođite u naš grad, pojedite, popijte, uživajte u bakljadi, učlanite se, kupite kartu za Bilu noć (Briševo 25. ožujka, pr.a.), donirajte za otkup dionica Hajduka, kupite Hajdukov kalendar, doselite ako hoćete. Pokažimo svima da “Obrovac cili za Hajduka živi”, da je navijač Hajduka – član Hajduka, poručio je Krešimir Genda.