Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Protiv svojih

09.03.2012. 23:00
Protiv svojih


Dok bi proteklih sezona gostovanje kod Velebita bila čista formalnost, ovaj put će Zadrani morati odigrati itekako dobru utakmicu protiv momčadi koja u svojim redovima ima nekoliko bivših igrača Zadra. Sigurno je da će Marko Vidak, Hrvoje Mesić, Marko Zrile, Petar Zubčić pokušati zakomplicirati stvari svom bivšem klubu, a osim motiviranog protivnika Zadrani će protiv sebe imati i nekonstantnu svoju formu. U sezoni 2011./12. igrači trenera Šime Mijolovića nikako da dođu na svoje, a sada će im dobre igre biti potrebnije nego ikada.
Borba za titulu, barem što se tiče zadarskog sastava, je završena. Teško da će Konikom Osijek kiksati tri ili četiri puta, pogotovo što se radi o super jakoj i odlično posloženoj momčadi.
U ovom trenutku kuglači iz Mocira moraju sve napraviti da se dokopaju barem trećeg mjesta, koje bi im u konačnici moglo osigurati nastup u nekom od europskoj natjecanja. A za taj pothvat bit će potrebno pobjeđivati manje-više sve utakmice do kraja prvenstva. Zato je i današnje gostovanje itekako važno i sigurno je da će Zadrani morati odraditi maksimalno kvalitetan dvoboj ako misle stići do bodova. Dvoboj s Velebitom počinje u 15 sati.
Raspored 18. kola: Velebit – Zadar, Konikom Osijek – Zaprešić, Trilj – Kandit Premijer, Medveščak 1958 – Grmoščica, Zanatlija – Rijeka, Novska – Poštar.


Donat i Poličnik u Mocirama


U Mocirama će se u subotu odigrati dvije utakmice. U 11 sati kuglačice Donata u odgođenom dvoboju Druge lige domaćini su ekipi Jadranka Hoteli. U Trećoj ligi u 18 sati Poličnik je domaćin Prometu.
P. R