Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Grdović: Oni su jači, mi smo bez imperativa

09.05.2011. 22:00
Grdović: Oni su jači, mi smo bez imperativa


Cedevita je, s obzirom na kvalitetu rostera i odličnu formu u kojoj igraju, veliki favorit. Mi smo svjesni njihove snage i u ovu utakmicu ćemo ući bez posebnog imperativa. Pokušat ćemo sa smanjenim brojem igrača u rosteru doći do pravog rezultata


Trener Zadra Josip Grdović nije se libio “dati” svom kolegi Aci Petroviću ulogu favorita. Iako je strateg Cedevita najavio da u Zadar dolazi bez glavnih igrača, koje bi trebao odmoriti za samo doigravanje.
– Ma ne vjerujem ja to. Mislim da je sve to pila naopako, a svi treneri to rade. Ništa to nije čudno. Aco itekako želi dobiti u Zadru. Zna on kako je ovdje. Ipak je radio u Zadru, a ima fantastičnu momčad, odlično posloženu i sigurno je da želi doći do pobjede – ističe Grdović, koji i pred ovaj dvoboj ima poprilično velikih problema s ozljedama igrača.
– Najveći problem ima Brandon Brown koji je ozlijedio skočni zglob na posljednjoj utakmici i njegov nastup je upitan. Zdravi nisu niti Mario Dundović i Jakov Vladović. Još ne znam s kojom postavom ćemo nastupiti.
Predstavnike “sedme sile” posebno je zanimalo stanje zadarskog kapetana.
– Vladović je prije dvoboja s Borikom odradio samo jedan trening na dva koša. Do tada je radio sa strane posebne vježbe. Jednostavno je stisnuo zube pa smo ga stavili u igri na nekoliko minuta. Brown je isto takav. Već nekoliko puta je igrao iako je bio ozlijeđen iako mu je menadžer rekao da ne igra. Ali on je takva osoba koja uvijek daje sve od sebe i meni je kao treneri izrazito drago što ga imam u momčadi. Nećemo niti govoriti kakav je on primjer za mlade igrače.
Problemi dakle postoje, ali može li se unatoč njima dobiti Cedevitu.
– Cedevita je s obzirom na kvalitetu rostera i odličnu formu u kojoj igraju veliki favorit. Mi smo svjesni njihove snage i u ovu utakmicu ćemo ući bez posebnog imperativa. Pokušat ćemo sa smanjenim brojem igrača u rosteru doći do pravog rezultata. Vjerujem da će to biti zanimljiva utakmica i da će gledatelji uživati u njoj.