Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Lukačić: Nosit će nas publika

Autor: Viktor Bogut

09.05.2013. 22:00
Lukačić: Nosit će nas publika

Foto: Zvonko KUCELIN



Sve je spremno za borilački spektakl. Nakon premijere u Splitu, Final Fight, odnosno FFC, se preselio u Zadar gdje će 20 vrhunskih boraca pružiti zadarskoj publici večer prepuno adrenalina, vrhunskih borbi, nokauta. Početak priredbe je u 20 sati. Dan ranije održalo se službeno vaganje boraca koje je kao obično popratilo, poziranje, poneki prijeteći pogled, ali u konačnici stisak ruke današnjih rivala.
Publika će moći navijati za dva zadarska borca, Marka Lukačića i Ante Verunicu. Lukačić će se u MMA kategoriji suprotstaviti Antoniu Mijatoviću, vrlo neugodnom protivniku.
– Mijatović je vrlo dobar i izrazito spreman borac. Pratio sam ga u nekim borbama i znam da me ne očekuje lagan posao. Vjerujem, da će publika u svakom slučaju moći vidjeti zanimljiva borbu.
I Ante Verunica u K-1 imat će jakog protivnika, Igora Mihaljeviča.
– Očekujem pobjedu, kao i svih 20 boraca koji će nastupiti. Odlično sam trenirao i dobro sam se spremio. Imam vrlo neugodnog protivnika. Dosta sam ga pratio. Zaista se borio protiv vrhunskih boraca, sparing partner je Mirku Filipoviću. No borim se kod kuće, pred svojim navijačima, što doduše ponekad i nije najbolje jer krenem na glavu, više se borim srcem nego mozgom i sigurno je da ću u ovoj borbi morati stati ne loptu – kaže Verunica.