Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Najbolji osnovci nagrađeni tablet računalima

Autor: Velimir Brkić

09.07.2013. 22:00
Najbolji osnovci nagrađeni tablet računalima

Foto: Velimir BRKIĆ



Za najbolje osmaše, učenike Osnovne škole Benkovac, nastavna godina završila je podjelom svjedodžbi, učeničkih knjižica, upisom u srednje škole, ali i prijemom kod benkovačkog gradonačelnika. Branko Kutija, gradonačelnik je sa svojim suradnicima u Maloj vijećnici primio petero učenika OŠ Benkovac koji su završili osnovnoškolsko obrazovanje s prosjekom ocjena 5,0.
Za zalaganje i trud tijekom osmogodišnjeg školovanja odlikaši su prigodno i nagrađeni. Tablet računalima nagrađeni su Antonia Brzoja, Nikolina Zrilić, Antonija Tržić, Veronika Komšo i Stipe Šuto.
Čestitavši nagrađenim učenicima na iznimnom uspjehu, gradonačelnik Kutija kazao je da su ovakva primanja postala tradicija i da će Grad Benkovac i dalje nagrađivati učenike koji su cjelokupno osnovnoškolsko školovanje završili s najboljim mogućim uspjehom. Istaknuo je kako je ovo do sada najuspješnija generacija po broju nagrađenih odlikaša.
– Ovu nagradu zajedno s roditeljima shvatite kao poticaj za daljnje učenje. Uloženi trud za znanje se definitivno isplati. Tijekom školovanja bit će i problema i neće ići sve glatko, no ukoliko budete ulagali u svoje znanje na kraju ćete biti nagrađeni, kazao je Kutija.