Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Tko postaje zeleni

Autor: Viktor Bogut

09.08.2008. 22:00
Tko postaje zeleni


Može se računati da dovedemo dva-tri igrača, a sigurno je da će se pripremama prve momčadi priključiti šest-sedam juniora koji su nastupali u Ljetnoj ligi – kazao je Pero Perić
U dvorani Ekonomske škole večeras će se održati okupljanje prve momčadi Borik-Puntamike koja će i iduće sezone nastupati u A-1 ligi košarkaša. Tihomir Bujan i Pero Perić još nemaju potpuno sastavljen roster. Za sada je sigurno da su u klubu ostali: Miro Dundov, Marko Žorž, Ivica Grgurević, Mate Mrva, Marino Jurjević, Ante Dević, a izgleda da se postigao dogovor s Ivom Pavićem. Tako je osovina momčadi manje-više ista, iako je klub napustilo nekoliko važnih igrača: Ante Đugum, Tomislav Dražović, Antonio Bilić, a izvjestan je i odlazak Ivana Čulara. Hoće li se danas na treningu pojaviti neka nova imena, u klubu još taje.
– Razgovaramo. Imamo u vidu nekoliko igrača, ali ništa još nije dogovoreno – istaknuo je sportski direktor i pomoćni trener Pero Perić. Po svemu sudeći, Puntamičani bi trebali dovesti nekoliko igrača ako misle parirati sve jačem društvu prvoligaša.
– Može se računati da dovedemo dva-tri igrača, a sigurno je da će se pripremama prve momčadi priključiti šest-sedam juniora koji su nastupali u Ljetnoj ligi.
Što ima od dogovora sa Zadrom?
– Za sada još ništa. Oni su svoje mlade igrače također priključili prvoj momčadi. Što će biti kasnije, vidjet ćemo – objasnio je Perić.