Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Natalija Papić osvojila žiri, Marijeta Šimunić publiku

Autor: Velimir Brkić

09.08.2013. 22:00
Natalija Papić osvojila žiri, Marijeta Šimunić publiku

Foto: Velimir BRKIĆ



Općina Bibinje, Turistička zajednica i glazbena udruga Melodija iz Stankovaca Zdenka Sarađena pogodili su formulu uspješnosti ljetne manifestacije u kojoj glavne uloge isključivo imaju bibinjski osnovnoškolci


Kad je riječ o pjevanju Bibinje je zasigurno najraspjevanije mjesto u Zadarskoj županiji i šire. Na Sportskom centru Crljenica tražilo se mjesto više, više od tisuću i pol gledatelja okupilo se kako bi svjedočilo pobjedi bibinjske gardelinke Natalije Papić, koja je osebujnom izvedbom pjesme grupe Magazin s prošlogodišnjeg Splitskog festivala “Duše nemaš ti” osvojila žiri, i tako osvojila prvu nagradu na sedmom po redu Dječjem festivalu poznatih melodija Bibinjski gardelini.
“Uvijek plaćam dvostruko porez na naivce al’ bar mogu pogledat svakome u lice… “, razgalila je Natalija srca žirija i publike.
Na festivalu veselja i pjesme ukus publike najbolje je pogodila Marijeta Šimunić, koja je interpretirala pjesmu Franke Batelić “Crna duga”.
Žiri je drugu poziciju dodijelio Mateji Delija, kojoj je ovo već treći put uzastopno drugo mjesto na ovom, moglo bi se reći, spektakularnom festivalu. I ovog puta sa Severininom pjesmom, ali drugog naslova, “Dobrodošao u klub”.
Interpretacijom Rozgina hita s prošlogodišnjeg Splitskog festivala “Solo igračica” treće mjesto žirija osvojila je Ema Lovreković, prošlogodišnja apsolutna pobjednica, dobitnica Grand prixa.
U stanci festivala nastupili su talentirani pjevači Mate Vidić i Tina Iveković, plesni par Lora Lonić i Bruno Gale te mlada plesna skupina Thunder. Program festivala vodili su Anđela Sarađen i Mihovil Mijo Brkić, voditelj na Radio Benkovcu.