Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Pijan prijetio bombom u kafiću

09.09.2010. 22:00
Pijan prijetio bombom u kafiću


Totalno pijan sa 2, 45 promila alkohola u krvi u četvrtak 20-tak minuta nakon ponoći, 47-godišnjak s biogradskog područja napravio je nered u jednom lokalnom kafiću u mjestu Pašman na istoimenom otoku te je čak onako pijan, počeo prijetiti bombom koju je imao uza sebe.
No, sve se sretno završilo jer se u kafiću u tom trenutku našao i umirovljeni policajac PU zadarske koji ga je uspio smiriti i uzeti mu  bombu. Naime, policija je zaprimila dojavu o incidentu i o tome kako je u kafiću u Pašmanu 47-godišnjak, pod utjecajem alkohola prolivao piće, razbijao bocu, a zatim prijetio bombom konobarici koja mu nije htjela više točiti alkohol. Policajci su potom nakon intervencije, pretražili i njegov dom te su pronašli još jednu ručnu bombu.
Policijski službenici biogradske policijske postaje u petak su ga priveli prekršajnom sucu u Biogradu zbog drskog ponašanja i narušavanja javnog reda i mira.
Također, zaradio je i kaznenu prijavu zbog nedozvoljenog držanja oružja i prijetnje. Inače, kako smo saznali 47-godišnjak nije ranije bio prijavljivan policiji i nema ga u kaznenoj evidenciji.