Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Upisi za Krav Magu

09.09.2016. 22:00
Upisi za Krav Magu


Krav Maga Zadar počeo je sa svojim redovitim treninzima i upisom novih članova. Treninzi se u rujnu održavaju ponedjeljkom, srijedom i petkom od 20 do 21,15 sati u dvorani KM Zadar (Domovinskog rata 7) i svi zainteresirani mogu se javiti putem maila [email protected] ili izravno doći u dvoranu na probni trening. Sve dodatne informacije mogu se pronaći na mrežnoj stranici Krav Maga Zadar www.kravmaga-zadar.com
Krav Maga obučava samoobranu, borilačke i borbene vještine, kao i vještine zaštite drugih, a sve to na jedinstven i jednostavan način učenja. To je praktična metoda borbe koja obučava kako izbjeći, spriječiti i razriješiti bilo koju vrstu nasilja i napada.
Krav Maga je nastala u Izraelu, pod pritiskom realnih životnih zahtjeva i uvjeta. Metodu je razvio Imi Lichtenfeld, a nastavio razvijati i modificirati Eyal Yanilov. Krav Magu upotrebljavaju vojne snage, policijski odredi i tajne službe (CIA i FBI) iz cijeloga svijeta. Od 2010. godine, zbog širenja sustava, a da bi se istovremeno održala kvaliteta treninga, Eyal Yanilov osniva organizaciju – Krav Maga Global. KMG je danas prepoznata kao najprofesionalnija i međunarodno aktivna Krav Maga organizacija u svijetu.
Krav Maga je horizontalan sustav, s jedinstvenim i logičnim pristupom. Laka je za učenje i pamćenje, izvodi se prirodno i instiktivno, te se praktično može upotrijebiti u stresnim uvjetima. Neke od važnijih komponenata Krav Mage jesu jedinstvena pedagogija, metodologija i način obuke.
Krav Maga učinkovit je sustav samoobrane koji je namijenjen svakomu, nevezano uz dob ili spol, a zasnovan je na prirodnome ljudskom pokretu. Savršeno se uklapa u užurbani stil svakodnevice jer polaznika u kratkome roku može dovesti do određenog cilja.
Krav Maga Zadar ima i grupu za djecu od 7 do 13 godina, a treninzi počinju 4. listopada 2016.