Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Još jedno odrađivanje

Autor: Viktor Bogut

09.10.2009. 22:00
Još jedno odrađivanje

Foto: Vedran SITNICA



Prva dva kola su za nas neka vrsta pretpremijere – ističe Davor Karlović


Prošla su dva tjedna otkada su stolnotenisači Donata domaćom pobjedom protiv Splita otvorili novu sezonu. Danas je na rasporedu drugo kolo, a Zadrani idu u goste zagrebačkom Frimu, drugoj momčadi Zagreba.
– Frim je prošle sezone bio vrlo neugodna momčad. Imali su u svojim redovima niz kvalitetnih mladih igrača. No, u odnosu na lani, Frane Kojić je prešao u prvu momčad, a Ivan Mamut otišao je u Pulu. Malo se to razvodnilo. Ostao im je Dominik Zeljko, a za njih igra i sin trenera Zagreba Gorana Radanović, Antonio Luka Radanović. Vjerujem da će ova utakmica biti kao ona protiv Splita i da naša pobjeda ne bi smjela dolaziti u pitanje – rekao je stolnotenisač Donata Davor Karlović.
Zadrani će u Zagrebu nastupiti kompletni, iako se Tomislav Kolarek polako vraća u kolotečinu, nakon rupture mišića, a Stipe Josipović je posljednja dva dana proveo pod visokom temperaturom.
– Ždrijeb nam je u prva dva kola išao na ruku. Split i Frim su ipak momčadi koje su nešto slabije, tako da vjerujem da ćemo ostvariti maksimalan učinak, iako igramo s dva igrača koja nisu potpuno spremna.
Već iduće kolo donosi pravi izazov. U Zadar stiže zagrebačka Industrogradnja.
– Ova dva kola su neka vrsta pretpremijere. Već protiv Industrogradnje će biti mnogo teže. Doveli su iskusnog Ronalda Ređepa, a imaju juniorskog reprezentativca Luku Fučeca i Dubrovčanina Maru Mileusnića. To će biti prvi pravi test, nakon kojega ćemo shvatiti kakvi smo.
Parovi 2. kola: Frim – Donat, Industrogradnja – Libertas, Vodovod – Zagreb, Dr. Časl – Dugo Selo, Pula – Split.