Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Zaliječiti rane Kanditom

Autor: Viktor Bogut

09.10.2009. 22:00
Zaliječiti rane Kanditom

Foto: Sebastian GOVORČIN



Kuglači Zadra danas u 15 sati gostuju u Osijeku kod Kandit Premijera u četvrtom kolu Prve lige. Nakon što su u Budimpešti ostali bez polufinala Svjetskog Kupa, Zadrani će danas pokušati vratiti se onom što najbolje znaju – pobjedama.
– Sigurno da se nije jednostavno psihološki oporaviti, nakon što su nam dva drva nedostajala da se kvalificiramo u polufinale Svjetskog Kupa. No, vjerujem da ćemo u Osijeku biti svjesni svoje snage i kvalitete te ćemo uspjeti odigrati utakmicu na visokoj razini protiv Kandit Premijera – istaknuo je trener Zadra Šime Mijolović.
Kandit Premijer prošle sezone bio je glavni konkurent Zadra za titulu prvaka. Tek u konačnici prvenstva su malo pali, no ove godine krenuli su vrlo loše. U prva tri kola ostvarili su tri poraza.
– Očito su nepripremljeno ušli u sezonu. Zaista su izgledali loše i sigurno će danas pokušati ostvariti prvu pobjedu. Ovo im je idealna prilika da proigraju. Mi, s druge strane, moramo im to onemogućiti, a to ćemo ostvariti na način da od početka dvoboja budemo pravi. Koncentracija mora biti na razini i moramo od odigrati najbolje što možemo – zaključio je Mijolović.
Parovi 4. kola: Kandit Premijer – Zadar, Zanatlija – Konimom Osijek, Trilj – Adrianeon, Poštar – Novska, Zaprešić – Grmoščica, Željezničar – Bjelovar.