Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Hotelski doček 600 kuna

09.12.2010. 23:00
Hotelski doček 600 kuna


Raznovrstan novogodišnji program u hotelu Club Funimation Borik započinje s koktelom dobrodošlice i stand up canapeima, a nastavlja se uz svečanu večeru s brojnim delicijama i glazbom uživo. Zabava će potrajati do ranog jutra. Djeca će se moći zabavljati u Falky-Landu, velikoj igraonici za djecu, govori Ivana Kurta, voditeljica marketinga u Falkensteiner Hotels & Residences


Za dobar provod i raznolik program za najluđu noć u godini i ove su se godine, između ostalih, pobrinuli zadarski hoteli. Uz različite aranžmane, živu glazbu i raznovrstan, manje ili više ekskluzivan meni, hoteli žele zadržati svoje dugogodišnje goste, ali i privući neke nove, domaće i strane.
Ekskluzivan meni u Kolovarama
Jedan od popularnijih hotelskih dočeka Nove godine u Zadru već niz godina održava se u hotelu Kolovare.
– Imamo već dosta rezervacija za novogodišnje aranžmane i to iz Slovenije, Italije, Zagreba, a Zadrani tradicionalno počnu nazivati negdje u ovo vrijeme. Obično domaćih gostiju bude više no stranih, već je za Zadrane to postalo tradicionalno novogodišnje okupljalište. Po rezervacijama mi se čini da će gostiju biti više no lani, kaže Hrvoje Šestan, direktor hotela Kolovare.
Program će biti sličan kao i prošlih godina.
– Zabavljat će grupa Galeb iz Zadra koja će zasigurno zadovoljiti zahtjeve i očekivanja naših gostiju. Nadalje, imat ćemo bogatu novogodišnju lutriju na kojoj se mogu osvojiti putovanja po Hrvatskoj i inozemstvu. Posebno su se potrudili i naši kuhari koji su pripremili ekskluzivan riblji i mesni meni. Servirat će se na primjer file kovača u tijestu, teleći medaljoni u janjećoj maramici, ravioli punjeni pužima u umaku od peršina i puno toga lipoga, najavljuje Šestan, dodajući da goste čeka piće dobrodošlice i šampanjac u ponoć.
Cijena dočeka u hotelu Kolovare košta 590 kuna, a za aranžmane s noćenjem mogu se ostvariti i popusti za djecu. Hotel Kolovare organizira zabavni program i za reprizu dočeka 1. 1. 2011.
Pinija se preuređuje
Hoteli Falkensteiner na Boriku i u Punta Skali za doček Nove godine organiziraju raznovrstan zabavni program.
– Raznovrstan novogodišnji program u hotelu Club Funimation Borik započinje s koktelom dobrodošlice i stand up canapeima uz laganu glazbu ispred restorana, a nastavlja se uz svečanu večeru s brojnim delicijama i glazbom uživo. U ponoć goste očekuju šampanjac, kuhano vino i veliki vatromet na terasi Tramontana bara. Od 1 sat gosti će uživati u snacku iznenađenja, a moći će osvojiti i raznovrsne nagrade u nagradnoj tomboli. Zabava će potrajati do ranog jutra. Djeca će se moći zabavljati u Falky-Landu, velikoj igraonici za djecu uz izvrstan tim animatora do 3 sata ujutro, govori Ivana Kurta, voditeljica marketinga u Falkensteiner Hotels & Residences.
Kako dodaje, u hotelu Club Funimation cijena novogodišnjeg paketa košta od oko 2.400 kn po osobi za tri noćenja pa nadalje, dok cijena novogodišnje večere bez smještaja iznosi 600 kn.
– U Family hotelu Diadora cijena novogodišnjeg paketa košta od 1.911 kn po osobi za dva noćenja. Family hotel Diadora nudi bogat i raznovrstan program – od aperitiva i tradicionalnih dalmatinskih delicija pri dolasku u hotel, kamenica s otoka Paga posluženih sa šampanjcem, preko novogodišnje gala-večere sa švedskim stolom prepunim mediteranskih i internacionalnih specijaliteta, do uživanja u viski i konjak baru te brojnim koktelima na prekrasnoj terasi hotela. Cjelokupan ugođaj upotpunit će glazba uživo te vatromet u ponoć. Cijena novogodišnje večere bez smještaja iznosi 654 kn. Djeca će moći uživati u Falky-Landu s dječjim diskom, kaže Kurta, dodajući da se u oba hotela tih dana mogu iskoristiti popusti na usluge u wellnessu.
– Zadovoljni smo interesom i rezervacijama koje i dalje pristižu za novogodišnje aranžmane u oba hotela, a najviše potražnje imamo s tržišta Austrije, Italije, Hrvatske i Slovenije, otkriva Kurta.
Hotel Pinija u Petrčanima ove godine ne organizira doček, već preuređuje hotel kako bi se nadolazeće nove godine mogle slaviti u još ugodnijem ambijentu.