Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Nema zapuštenih igrača

10.01.2012. 23:00
Nema zapuštenih igrača


Idemo po uhodanom planu rada, dva dana zaredom po dva treninga, a treći jedan. Za sada sve ide po uhodanom planu. Prisutni su svi igrači koji su bili na prozivci, nema novih imena, ali nema ni izostanaka – kazao je Jurić


U ponedjeljak je bila prozivka i okupljanje nakon čega se odmah prionulo radu. Drugog dana priprema nogometaša Zadra za proljetni dio prvenstva u Prvoj HNL odrađena su dva treninga, jutarnji na Višnjiku gdje su se vršila testiranja, za poslijepodne je bio predviđen rad s loptom. Jučerašnjim treninzima ravnao je Zvonimir Jurić, pomoćni trener uz asistenciju Ferde Milina i Tomislava Rogića te Edija Stipića. Razlog, trener Dalibor Zebić još je u Istri na posljednjem semestru za dobivanje Pro licence, a njegov dolazak očekuje se danas.
– Kao što je i uobičjeno drugog dana priprema vršila su se testiranja, uz to su igrači odradili i dionicu od 2,5 kilometra. Poslijepodne ćemo raditi s loptom – kazivao je jučer ujutro Zvonimir Jurić.
– Idemo po uhodanom planu rada, dva dana zaredom po dva treninga, a treći jedan. Za sada sve ide po uhodanom planu. Prisutni su svi igrači koji su bili na prozivci, nema novih imena, ali nema ni izostanaka – preduhitrio je Jurić naše pitanje sugeriravši da je Santini još uvijek na treningu, priključenje kapetana Jakova Suraća očekuje se danas.
Uobičajeno pitanje za početak priprema je u kakvom su stanju igrači.
– Ono što sam mogao vidjeti je da nema zapuštenih, očito su svi lagano trenirali tijekom ove zimske stanke. Jedini koji malo zaostaju su oporavljenici koji zbog ozljeda nisu mogli niti smjeli trenirati. Puno je mladih igrača željnih dokazivanja pa je i intezitet dosta velik. Zna se koliko je važan ovaj dio priprema i sada je najvažnije da nas zaobiđu ozljede – kazao je na kraju kraćeg razgovora Jurić.