Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Među predavačima i don Damir Stojić

Autor: Ines Grbić

10.01.2013. 23:00
Među predavačima i don Damir Stojić

Foto: Fabio ŠIMIĆEV



Mjesečni molitveni susret za mlade Zadarske nadbiskupije održava se u utorak 15. siječnja u crkvi sv. Dimitrija u Zadru s početkom u 21 sat. Molitvu i predavanje za mlade predvodi don Damir Stojić, studentski kapelan u Zagrebu.
U organizaciji Povjerenstva za pastoral obitelji Zadarske nadbiskupije s povjerenikom don Emilom Bilaverom, u Zadarskoj nadbiskupiji od 15. do 17. siječnja održavaju se Tribine pod nazivom “Spolni (pre)odgoj u škole. Informacije za roditelje. Zašto reći Ne? Predavači na pet tribina su: mr. sc. Damir Stojić, studentski kapelan iz Zagreba, dr. Vice John Batarelo, predstojnik Ureda za obitelj Zagrebačke nadbiskupije i Krešimir Miletić iz udruge Vigilare.
Susreti s roditeljima, djecom i svim zainteresiranima koncipirani su na način da obuhvate puk na jednom središnjem mjestu u različitim dijelovima nadbiskupije.
Za vjernike Biogradskog dekanata mogućnost dolaska je u utorak 15. siječnja u 16 sati u crkvi Uznesenja Marijina u Bibinjama.
Puk grada Zadra/dekanat Zadar-zapad, pozvan je na sudjelovanje u tribini u srijedu 16. siječnja u 17.30 sati u župnoj crkvi Bezgrešnog začeća BDM na Puntamici u Zadru. Istog tog dana, 16. siječnja, vjernici dekanata Zadar-istok i svi zainteresirani mogu doći u crkvu sv. Ante Padovanskog na Smiljevcu u Zadru s početkom u 20 sati.
Vjernici sjeverozapadnog obalnog područja Zadarske nadbiskupije koje obuhvaća Ninski dekanat, pozvani su na tribinu u četvrtak 17. siječnja u župnoj crkvi sv. Anselma u Ninu s početkom u 17,30 sati.
Vjernici zaleđa nadbiskupije, Bukovice i Ravnih kotara, u tribini o spolnom odgoju mogu sudjelovati u četvrtak 17. siječnja u župnoj crkvi Rođenja BDM u Benkovcu s početkom u 20 sati.