Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Žene s osmijehom pomažu jedne drugima

Autor: Velimir Brkić

10.03.2013. 23:00
Žene s osmijehom pomažu jedne drugima

Foto: Velimir BRKIĆ



Pored obilježavanja najvažnijeg dana za ženska prava i dobre zabave, cilj je bio i pomoći onima u potrebi. Ove godine Udruga pomaže svojoj članici u teškoj financijskoj situaciji. Pomažemo jedni drugima, a to je i cilj djelovanja naše Udruge, istaknula je Zelantov


“Žene s osmijehom”, udruga volonterki sa sjedištem u Sv. Filip i Jakovu čije se djelovanje temelji na pomaganju ljudima u potrebi, druženju i širenju osmijeha i ove godine organizirala je humanitarnu zabavu u povodu Međunarodnog dana žena. Biogradski Bure centar kod Renea i ove je subote ispunio smijeh, ples i pjesma žena ovog kraja, njih 97.
– Osmijehom častimo jedna drugu pošto smo sa srcem prepunim želja ostavile iza sebe svakodnevne brige, govori Miluška Zelantov, predsjednica Udruge.
Unatoč recesijskim vremenima udruga “Žene s osmijehom” uporno nastavlja pomagati ljudima u potrebi. Prethodnih godina novac od prigodne tombole bio je namijenjen raznim ustanovama, najčešće Bratovštini sv. Nikole zajednice “Cenacolo”, komune za liječenje ovisnosti u Jankolovici pokraj Biograda na Moru.
“Budi snažna i neovisna, budi otvorena i ljubazna, ali ne pokoravaj se nikome. Više od svega cijeni sebe. Isplakane suze samo ti oduzimaju snagu i energiju”, poruke su ove Udruge.