Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Poraz ništa ne znači, potpis Kolareka za Dr. Časl da

10.04.2011. 22:00
Poraz ništa ne znači, potpis  Kolareka za Dr. Časl da


Gotovo nevjerojato zvuči činjenica da je najbolji igrač Donata Tomislav Kolarek netom pred doigravanje potpisao ugovor za iduću sezonu za najvećeg konkurenta. Od iduće sezone Tomislav Kolarek će postati igrač Dr. Časla, a sada se postavlja pitanje hoće li Kolarek odigrati maksimalno pošteno i snažno u eventualnom finalu između ove dvije momačdi.
– Ja vjerujem da hoće, ali ovaj potez je zaista takav da ne zaslužuje komentar – kazao je strateg Zadra Denis Karlović.
Inače Zadrani su u pretposljednjem kolu poraženi u subotu od Libertas Marinikolora u Dubovniku i na taj način ipak doveli u pitanje drugu poziciju. No, do nje ipak ne bi smjelo biti problema doći, jer u direktnom dvoboju za “dvicu” u  četvtak u posljednjem kolu regularnog dijela sezone Zadranima u goste stiže oslabljeni Zagreb.
U Dubrovniku je baš Kolarek neočekivano izgubio od Habijanca i na taj način otvorio put Dubrovčanima prema pobjedi. Nije se proslavio niti Tomislav Zubčić koji je izgubio od Nevena Juzbašića, a Jakov Krivić nije niti nastupio pa je prvi puta ove sezone za Donat odigrao i Stipe Josipović i očekivano izgubio obje partije.
 


Libertas – Donat 4:2


Atiković – Josipović 3:1, Kolarek – Habijanec 3:1, Juzbašić – Zubčić 3:2,  Juzbašić/Atiković – Kolarek/Zubčić 1:3, Atiković – Kolarek 1:3, Juzbašić  – Josipović.