Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Rapsodija kuglanja za rastanak od navijača

10.04.2011. 22:00
Rapsodija kuglanja za  rastanak od navijača


Ne pada nam  teško ovaj remi. Već smo osigurali titulu, a u današnjoj  utakmici gledatelji su zaista  moglo uživati od prve do zadnje minute – kazao je trener  kuglača Zadra Šime Mijolović,  nakon što je Zadar u pretposljednjem kolu Prve Kuglačke lige remizirao na svom  terenu protiv Konikom Osijeka. Zadru taj dvoboj i nije  Bog zna što značio, no Osječane je ovaj remi vinuo na  treće mjesto, ono koje vodi u  Europu i iduće sezone.
– Fantastična utakmica. Konikom u zadnje vrijeme igra  odlično i to su dokazali i u ovoj  utakmici. Posebno je dojmljiv  bio dvoboj između dva mlada  igrača, nešeg Marinovića i Maneva iz Osijeka.
Atmosfera u Mocirama zaista je bila fantastična. Gledatelji  su uživali u vrhunskom kuglanju, a u končanici je remi i bio  napošteniji. Imali su na kraju  Osječani i 4:2 u pobijeđenim  mečevima, ali dva boda su ipak  otišla Zadru radi bolje razlike  u srušenim drvima.
– Dugo nam nije jedna  momčad srušila ovoliko drva  na našoj kuglani. No, ipak smo  i mi rušili puno i došli do boda.  Jednostavno smo i oni i mi  pokazali kvalitetu.
U posljednjem kolu Prve lige Zadar u iduću subotu gostuje u Slavonskom Brodu kod  Zanatlije.
 


Zadar – Konikom Osijek 4:4


Manev – Mušanić 2:2, Ukalović – Rupić 4:0, Baljak – Šarkezi 1:3,  Bogdanović – Kuljić 4:0, Marinović – Manev 2:2, Benedik – Stoklas  2:2