Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Što su u Zadru dogovarali Gibonni i Fox?

Autor: Marija Knežević

10.04.2013. 22:00
Što su u Zadru dogovarali Gibonni i Fox?

Foto: PIXSELL



Goran Lisica Fox, poznatiji kao najduhovitiji i najizravniji član tročlanog žirija u šou Hrvatska traži zvijezdu, rodom je iz Petrčana i živi u Rijeci


Sunčan zadarski dan izmamio je mnoge na štekate kafića i restorana, a fotoreporterskom oku u gomili, ipak nisu pobjegla dva poznata lica. Popularni pjevač Zlatan Stipišić Gibonni i lice s TV-ekrana i glazbeni producent Goran Lisica Fox te njihov prijatelj ugodno su se podružili i pojeli ručak u jednom zadarskom restoranu.
Što ih je točno dovelo u Zadar ne znamo, ali da je glazba u pitanju, u to nema sumnje.
Goran Lisica Fox, poznatiji kao najduhovitiji i najizravniji član tročlanog žirija u šoua Hrvatska traži zvijezdu, rodom je iz Petrčana i živi u Rijeci. Ovaj poznati diskograf i izdavač je, još za vrijeme dok se bavio novinarstvom, započeo je karijeru menadžera i glazbenog producenta za grupe Parafi, Termiti, Laibach i mnoge druge. Nedugo zatim postao je i glazbeni producent za poznati riječki bend Let 3.
Još 1987. godine osnovao je danas poznatu diskografsku kuću Dallas Records, koja je u današnje vrijeme diskografska kuća mnogih poznatih hrvatskih pjevača. On je, dakle, u našem kraju zapravo “doma”, a vjerojatno neće dugo proći dok ne saznamo o čemu se razgovaralo na jučerašnjem ručku u Zadru.