Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Otvorena party sezona u Biogradu

10.06.2012. 22:00
Otvorena party sezona u Biogradu


Nakon spektakularnog, kilometarski dugog gastro-etno “Biogradskog stola” s kojim je otvorena glavna turistička sezona, upečatljivim nastupom zagrebačke grupe Buđenje proteklog vikenda na velikoj ljetnoj terasi “Aqua kluba” u Biograd na Moru otvorena je i ljetna party sezona.
Veliki besplatni party u obnovljenom biogradskom baru na Solinama najava je brojnih ovoljetnih koncerata u ovom atraktivnom okupljalištu mladih i onih koji se tako osjećaju.
Biograđane, turiste i sve one željne dobre zabave i provoda ovog ljeta uz go-go plesačice i pjena partyje na plaži Soline očekuje vrhunski izbor elektronske glazbe dobro znanih DJ-ejeva, a petkom i subotom Mladen Grdović, Tony Cetinski, Dražen Zečić, TBF, Radio Luksemburg, Hari Rončević, Neno Belan…
Zagrebačka grupa predstavila je u “Aqua klubu” treći album optimističnog naziva “Nije nesreća”. Nakon albuma “Lipo vrime” i “Kosti i tilo” uz pomoć producenta Igora Ivanovića, te brojnih suradnika, Buđenje je na ovom albumu dalo sve od sebe i donijelo energiju koju su u prepunom “Aqua kluba” snažno osjetiti već na prvoj pjesmi.
Uz moderan zvuk, čvrst ritam i sjajnu produkciju koja prati cijeli album, “Nije nesreća” donosi i gitaristički potpis Marijana Brkića BRK-a koji je albumu dao onaj neodoljiv rockerski šarm. Pjesmu “Monopol na tugu” potpisuje iskusni i dokazani autor Husein Hasanefendić Hus.
Slijedili su već poznati singlovi “Sve da hoću”, “Nisi loša” i “Neka ti bude ža’ “, a među najpoznatijima od prije, remix poznatog dueta s Tonyjem Cetinskim “Oprostija bi sve”.
Bilo je na koncertu pod borovim krošnjama svih generacija koji su u noćnim satima htjeli zaboraviti svakodnevne probleme i zaplesali i zapjevali od srca. Biogradska plaža Soline i “Aqua klub” već prvim koncertom postali su odredište za zabavu i lude, spektakularne ljetne noći.