Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Pljačkali na sajmu u Benkovcu

Autor: Minja Gugić

10.09.2009. 22:00
Pljačkali na sajmu u Benkovcu

Foto: Velimir BRKIĆ



S jednog parkirališta u Biogradu tijekom noći sa srijede na četvrtak nepoznati je počinitelj ukrao automobil marke “renault kangoo”, austrijskih nacionalnih oznaka u vlasništvu 66-godišnjeg Austrijanca.
Materijalna šteta je procijenjena na oko 40 tisuća kuna.
Iste noći u Starigradu, u Ulici Franje Tuđmana, nepoznati je razbojnik provalio u trgovinu “Toni” iz koje je ukrao cigarete.
Šteta iznosi gotovo pet tisuća kuna.
Na sajmu u Benkovačkom Selu koji se održava svakog 10. u mjesecu, drznik je uspio iskoristiti nepažnju 85-godišnjaka kojem je iz džepa hlača izvukao novčanik s manjom količinom novca. U isto vrijeme, također na sajmu, drugi je lopov iz torbice 67-godišnjakinje odnio novčanik.
 Policija je uspjela uhvatiti i lopova koji je u vremenskom razdoblju od 7. do 9. ovog mjeseca iz obiteljske kuće u Pakoštanima, u vlasništvu 33-godišnje mještanke, ukrao četiri tisuće kuna.
Riječ je o 31-godišnjaku s područja Biograda protiv kojeg je podnesena kaznena prijava zbog krađe.
U četvrtak su zadarski policajci obavili i kriminalističku obradu nad 29-godišnjakom iz Zadra koji je u srijedu oko 20 sati u trgovini “Barbara” u Ulici Stjepana Radića pokušao ukrasti cigarete i prašak za rublje. Protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela ocijenjenog kao drska krađa.