Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Za navike zdravog življenja

10.09.2013. 22:00
Za navike zdravog življenja


Univerzalna sportska škola Dite zadarsko počela je s radom. Pozivaju se sva djeca od 4. do 11. godine koja su zainteresirana za uključivanje da dođu u školu. Upisi su u tijeku.
– Osnovni cilj naše škole je poticati višestrani psihosomatski razvoj djece, razvijati zdravstvenu kulturu u svrhu čuvanja i unaprjeđenja vlastitog zdravlja i zdravlja okoline. Stvoriti kod djece čvrste navike zdravog načina življenja koristeći se sredstvima tjelesne i zdravstvene kulture, prirodnim i drugim čimbenicima, te pružiti djeci mogućnosti za stjecanje osnovnih znanja, vještina i navika potrebnih za prilagodbu novim  motoričkim aktivnostima, ističu u školi.
Djeca su na prvom mjestu te je cilj pomoći im da u budućnosti i sadašnjosti budu zdravija, da se formiraju kao zdrave ličnosti i na taj način lakše integriraju u društvo.
da bi se to provelo, neophodan je kvalificiran kadar.
Sadržaje Univerzalne sportske škole tako provodi isključivo visokoobrazovani stručni kadar, diplomirani profesori s višegodišnjim iskustvom.
Profesionalan odnos jamstvo je uspjeha.
– Ustrajni smo u naumu da djeci kroz naše aktivnosti omogućimo pravo na sport, igru, radost i veselje, zdrav život i zdrave navike i na kraju samim time i indirektno ojačamo naš grad, ističu u školi Dite zadarsko.
Sve informacije mogu se dobiti na www.ditezadarsko.hr ili na broj mobitela 098/175 0140.
Prema terminima treninga grupa Gormiti je utorkom i četvrtkom od 17.15 do 18 sati, grupa Lavići utorkom i četvrtkom od 18.15 do 19 sati, Zmajevi su u školi ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18.30 do 19.30 sati, a Štrumfovi ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19.30 do 20.30 sati.
Škola gimnastike, grupa pet do deset godina planirana je utorkom i četvrtkom od 19 do 20 sati.